August 8, 2023

9. spørsmål så vel som Murs- “Sweet Lord” (gratis prosjekt!)

Noen ganger stiller jeg spørsmål ved om den eneste rutinemessige besøkende på Berkeley-plasseringen som graver hippitetshoppet er meg. Jeg stiller spørsmål ved det.

Men i tilfelle det er noen headz der ute, lar jeg deg forstå det 9. spørsmålet (produsent ekstraordinær, finest forstått for sitt arbeid med Bit Brother) samt Murs (gjenkjent underjordisk rapper) har gått sammen om en tredje jobb (Hvis du ikke har 3:16, liker du ikke underjordisk hiphop). Det var noen få lekkasjer av det, men dette er den offisielle versjonen. Du kan laste ned den, helt gratis og lovlig, så vel som du kan gi en donasjon. Virker som om duoen tar en signal fra Saul Williams, som delte ut Niggytardust nøyaktig samme metode for omtrent 6 måneder siden.

Gå til her for å få det!

Og mens jeg er om temaet rapmusikk, har jeg nylig sjekket ut at spillet går etter den hvite kongen av hiphopen siden Eminem angivelig ba Dr. Dre om ikke å lage musikk med spillet lenger. Jeg har ikke hørt om sporet virkelig er utgitt, i tillegg til at spillet åpenbart benekter hele historien, og sier at han fokuserer på å opptre best nå. Hu h? fokuserer på skuespill? Ikke L.A.X. redusere snart? Jeg må oppgi at jeg virkelig ser frem til L.A.X., for jeg tror at spillet slipper noen av de mest gjennomgående flotte gangsta -rapene på en stor etikett, men hans nylige mixtapes viser alder. Som så mange giganter før ham, kan han lide utbrenthet. Vi får se, antar jeg, når albumet til slutt kommer ut.