June 20, 2023

1 Comic, 2 Auctions: DC Comics gir#47

Hva var da en typisk tegneserie på $ 900 bare i fjor, nå er $ 2000 +/- i henhold til nylig salg på GoCollect. Som vi allerede vet, DC Comics tilbyr #47 er det første utseendet til He-Man & Skeletor in Comics, Masters of the Universe. Hva var resultatene da to identisk graderte bøker gradert av to forskjellige graderingshjem gikk på auksjon på nøyaktig samme tid?

Jeg ønsket å dele dette eksemplet med dette spektakulære tegneseriesamfunnet. En fersk auksjon tok plass til en viktig tegneserie på Auction -nettstedet ComicLink. Et salg som jeg kanskje ikke hjelper meg, men det å legge merke til meg. Å se på tredje feiring komiske bokfokuserte auksjoner er alltid fascinerende for meg siden mulighetene er uendelige. Du vil se bøker i moderne alder, kobberalder, bronsealder, til og med sølvalder så vel som eldre bøker.

De forskjellige karakterene gjør innkjøpskostnadspunktet fascinerende for mange samlere. Jeg er en av disse samlerne. Disse tegneseriebøkene er alltid kremen av avlingen. Ikke desto mindre gjennomgikk jeg mangfoldet av oppføringer, samt oppdaget en verdt å snakke om. Husk at en gradert 9,8 er ganske mye det grunnleggende for samlere, men betyr karaktervirksomheten? Du er dommeren.

Det er verdt å gjenta oss alle samler nøyaktig hvordan vi ønsker å samle; Rå tegneserier eller graderte “plate” -tegneserier. Det er det som gjør dette tidsfordrivet morsomt. Noen samlere liker å holde samlingene rå i tillegg til å kunne sjekke ut tegneseriene sine. På nøyaktig samme tid liker andre samlere å beskytte tegneseriene sine med 3. feiring av graderingsvirksomhet av monetære eller estetiske grunner, til alle sine egne. Det jeg vil komponere om er ikke det du burde avslutte med tegneserien din, men viser deg heller hva som skjer i markedet med nyere salg på spesifikke “graderte” bøker. Folk oppgir at plassen stenger. Når denne artiklene fortsetter å fremheve slikt salg, la oss se hva som skjer.

Karakterfirmaer

La oss snakke om den forskjellige graderingsvirksomheten der ute. Det er mange å velge mellom, som CBC, CGC, PGX, samt EGS. Hver graderingsvirksomhet varierer så langt som fordeler, kostnader, foringsrør og, mange viktigere, behandlingstid. Så gjør din due diligence, samt identifiserer hvilken finest som passer dine samler mål. De fleste velger CGC for utseendet så vel som følelsen av platen, mens andre velger CBC -er for raskere behandlingstid samt rimeligere kostnader for karakteren. Hver virksomhet har sine fordeler så vel som ulemper. På slutten av dagen kan salgsverdien være det som til slutt hjelper deg å ta din beslutning. CGC så vel som CBC er den viktigste graderingsvirksomheten i markedet så vel som mange gunstige mellom samlere. Du bestemmer.

DC Comics tilbyr #47 (1982)

La oss snakke om et par nylig salg som fikk meg til å “ringe en venn.” Som vi allerede vet, DC Comics tilbyr #47 er det første utseendet til He-Man & Skeletor in Comics, Masters of the Universe. En fan-favoritt karakter for mange samlere, spesielt de som så på den originale animasjonsserien på 1980-tallet. Forsøk å få en kopi for $ 900 i dag er umulig, da det ser ut til at kostnadene fortsetter å øke på grunn av sannheten om nostalgi pluss forventning om Netflix Masters of the Universe: Revelation Series. Comiclink’s våren inneholdt auksjon; DC Comics tilbyr #47, ble tilbudt 2x, en CGC gradert i tillegg til en CBCs gradert. La oss se på resultatene:

CBCS 9,8 DC Comics gir #47 som tilbys for $ 1.535 med et tilbud på 27 bud. Kul! Ikke dårlig i det hele tatt. Den andre kopien, som slutter et par dager tidligere, en CGC 9,8 -kopi som tilbys for $ 2.535 med et tilbud på 39. ​​Hvorfor forskjellen? Fortell meg.
Begge eksemplene var kopier av direkte utgave, så vel som begge hadde hvit sidekvalitet. ekstremt lik. Men hvis du klikker på lenken, vil du se CBCS-kopien gir litt mye bedre IMO, da den er helt sentrert kontra CGC-kopien, der den er av sentrert litt; Du kan se den hvite ryggraden. CGC -kopien vinner her, som det ser ut. Men en forskjell på 1000 dollar? Det er vanskelig å dissekere.

Både CBC -er så vel som CGC er populære virksomhet sammenlignet med resten, men har likevel forskjellige forskjeller i auksjonssalg. Både Press så vel som rene tegneserier som en tjeneste før gradering, så vel som begge bruker nøyaktig samme graderingsskala når du graderer samt innkapsling av tegneserier. Imidlertid ser det ut til at publikum har bestemt seg, så vel som bare tiden vil vise om denne typen salg fortsetter.

Pakk opp

Kraften til Grayskull hadde full innvirkning her. Noe fantastisk salg. Husk at dette bare er en liten prøvestørrelse, så vel som bare ett eksempel. Enhver type endelig tanke bør gjøres forståelse av at en større prøvestørrelse inkludert hundrevis, helst tusenvis av transaksjoner, ville komme til en mye mer langsiktig konklusjon. Heldigvis for oss, forskjellige graderte tegneserier Transacnull