June 23, 2023

Army of Darkness Xena Warrior Princess: For alltid ankommer i tide til Halloween

Mediautgivelse – akkurat i tide til Halloween, krysser Dynamite Entertains Cornerstone Title Army of Darkness med et av TVs største fantasieventyrprogrammer gjennom tidene – Xena, Krigsprinsesse! Debuterte i oktober, den helt nye Army of Darkness / Xena, Warrior Princess: Forever … og en dag firedelt miniserier samler ikke bare disse to elskede karakterene, men også legendariske Uncanny X-Men Veteran (og nåværende Red Hood og The Outlaws forfatter) Scott Lobdell og DC Comics -artisten Elliot Fernandez (Harley Quinn og Power Girl)!
I en tung-i-kinns oppfordringsbeskrivelse som setter deg inne i hodet til krigerprinsessen selv, spør Dynamite lekent: “Du er Xena og din tusen sterke hær har falt til et ufravikelig og eldgammelt ondskap. Hva gjør du? Du suger det opp og tilkaller den eneste allierte som har noe håp overhodet å hjelpe deg med å unngå verdens ende! Dessverre er den ensomme mannen den rumpesparkende, tidsreiser, kvinnelige, wiseass boomsticker, Ashley J. Williams! ”

“I denne historien om den første jiltede kjæresten i menneskehetens historie, der vi lærer om det tredje hjulet som ble etterlatt da Adam og Eva ble startet ut av Edens hage, ser vi en hær av de vandøde som er så enorm At bare ufravikeligheten til både Xena og Ash kunne håpe å stoppe dem! Dette er en episk fortelling om skrekk, tidsreiser, vennskap som varer et århundre, action og komedie alle pakket inn i en stor-ass-honking-historie som spiller både karakterer foran rad og sentrum, sier forfatter Scott Lobdell.

”Ashley Williams vil alltid være en av favorittkarakterene mine, fordi det er så mange store AOD -historier å fortelle, og han var den første dynamitttittelen vi noen gang har publisert. Du glemmer aldri din første, sier Nick Barrucci, administrerende direktør og utgiver av Dynamite. “Som en av de mest usannsynlige heltene i popkulturen, gjør det det umulig å ikke elske ham … med mindre du selvfølgelig er en kampherdet kriger som Xena, som har litt mindre toleranse for slike shenanigans. Det er et merkelig par sammenkobling som fans av begge franchisetakene vil elske! ”

Debututgaven av Army of Darkness / Xena, Warrior Princess: Forever … og A Day vil inneholde fire variantomslag, inkludert ny kunst fra Reilly Brown (Deadpool & Cable), seriekunstneren Eliot Fernandez, David Robinson og Michael Adams. Det er verdt å merke seg at Robinson -omslaget er utviklet i den veldig populære “Action Figure Variant” -stilen, mens Adams -omslaget – tidsbestemt for utgivelsen av oktober – fanger utseendet til Retro Halloween -kostymeemballasje.

Army of Darkness / Xena, Warrior Princess: Forever … og en dag nr. 1 vil bli anmodet i Diamond Comic Distributors ‘August 2016 Previews Catalog, Premiere Source of Merchandise for Comic Book Specialy Market, og planlagt til utgivelse i oktober. Tegneseriefans oppfordres til å reservere kopier med sine lokale tegneserieforhandlere. Army of Darkness / Xena, Warrior Princess vil også være tilgjengelig for individuell kundekjøp gjennom digitale plattformer med tillatelse fra Comixology, Dynamite Digital, Iverse og Dark Horse Digital.

Om Dynamite Entertainment:

Dynamite ble grunnlagt i 2004 og er hjemsted for flere mest solgte tegneserietitler og egenskaper, inkludert guttene, The Shadow, Red Sonja, Warlord of Mars, Bionic Man, A Game of Thrones og mer. Dynamite eier og kontrollerer et omfattende bibliotek med over 3000 tegn (som inkluderer Harris Comics og Chaos Comics Properties), som Vampirella, Pantha, Evil Ernie, Smiley the Psychotic Button, Chastity og Peter Cannon: Thunderbolt. I tillegg til sine kritikerroste titler og bestselgende tegneserier, jobber Dynamite med noen av de mest høyprofilerte skaperne innen tegneserier og underholdning, inkludert Kevin Smith, Alex Ross, Neil Gaiman, Andy Diggle, John Cassaday, Garth Ennis, Jae Lee, Marc Guggenheim, Mike Carey, Jim Krueger, Greg Pak, Brett Matthews, Matt Wagner, Gail Simone, Steve Niles, James Robinson, og en rekke opp-og-kommende nye talent. Dynamite er konsekvent rangert i Upper Tiers of Comic Book Publisher, og flere av titlene deres – inkludert Alex Ross og Jim Kruegers Project Superpowers – har debutert i de ti beste listene produsert av Diamond Comics Distributors. I 2005 tildelte Diamond selskapet en GEM -pris for beste nye utgiver og en annen perle i 2006 for Comics Publisher of the Year (under 5%) og igjen i 2011. Selskapet har også blitt nominert til og vunnet flere bransjepriser, inkludert den Prestigious Harvey og Eisner Awards.

Dynamitt Facebook:
Dynamite Twitter:
Dynamite offisiell nettsted:
Comic Shop Locator Service: 1-888-Comicbook, eller besøk

Dele denne:
Dele

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Hva skjer

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Forhåndsvisning av Comiclist: Firefly River Run HCSimon Tam vil gjøre alt for å redde lillesøsteren sin fra alliansen … og det kan koste ham Evanull