September 24, 2022

Shazam 2 First Cast-foto utgitt for å unngå lekkasjer

Det er utfordrende å være regissør for en superheltfilm med stor budsjett, men ofte er det enda vanskeligere å forhindre at topp hemmelige bilder og informasjon lekker til publikum (bare se på hva skjedde med stakkars Taika Waititi da lekket bilder fra Thor: Love and Thunder Set avslørte en stor komo). Regissør David F. Sandberg (Shazam!) Talt bokstavelig talt saken i egne hender ved å tweete et bilde av Shazam 2 First Cast -bildet i et forsøk på å unngå lekkasjer. Bildet skildrer Shazam (Zachary Levi) sammen med sine medmennesker Foster Brothers and Sisters i deres superheltformer (fra venstre til høyre: Adam Brody som Freddy Freeman, Meagan Good som Dara Dudley, Ross Butler som Eugene Choi, Grace Fulton som Mary Bromfield, og DJ Cotrona som Pedro Peña).

Eagle-eyed fans vil legge merke til at draktene har fått oppgraderinger. Borte er de altfor tegneserieantrekkene, som nå er erstattet med mye mer form-tilpassede antrekk som kjører på den mørkere siden av fargespekteret. Til og med tekstur på antrekkene ser mye mer ut med resten av DCEU, og minner meg om Henry Cavills Superman-drakt eller Sasha Calle’s Supergirl-kostyme i den kommende Flash-filmen.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Bo
00:00
12:40
12:40

Sandberg twitret også nylig en Shazam! Fury of the Gods teaser, som du kan glede deg over nedenfor:

Gitt teaser -traileren pluss det faktum at vi vet at Lucy Liu og Helen Mirren vil bli med i rollebesetningen, spenningen for Shazam! Gury of the Gods er følbar. Både Liu og Mirren vil spille døtre til Atlas (henholdsvis Kalypso og Hespera) og vil være de viktigste skurkene i oppfølgeren. Shazams krefter kommer fra flere guder fra gresk mytologi, nemlig visdom fra Salomo, styrke fra Hercules, mot fra Achilles, makt fra Zeus, utholdenhet fra Atlas og fart fra Merkur, så å vite at han må gå opp mot døtrene til Kilden til utholdenheten hans vil være interessant.

Sandberg vil være regissøren igjen, med Henry Gayden Penning manuset. Peter Safran vil produsere gjennom Safran Company.

Shazam! Fury of the Gods har premiere 2. juni 2023.

Hva synes du om Shazam 2 First Cast -bildet? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Utvalgt bilde ved hjelp av Warner Bros.